Yoga & Awareness

KindOfMind biedt je handvatten voor meer bewustwording. Je hebt geen ervaring nodig.

Kundalini Yoga, ook wel yoga of awareness genoemd, is de yoga van ervaring: jóuw ervaring. Je maakt de levensenergie in jezelf wakker, zodat je bewust, vol en vrij in het leven kunt staan. Hocus-pocus? Wel nee, wel focus! Een les bestaat uit een reeks yogahoudingen, een meditatie en een diepe ontspanning. Door de diepe werking van de eenvoudige, maar krachtige technieken kun je al na één les meer rust en energie ervaren.

Healing voor een betere energiebalans 

Misschien ken je het gevoel dat je hoofd overloopt, of dat je niet zo lekker in je vel zit? Een healing kan helpen je energiebalans te herstellen. Een verstoring van je energiebalans kan ontstaan op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. We zijn ons hier alleen niet altijd bewust van.

Voorop staat dat jij je veilig en prettig voelt. Samen met Femke Manger start je met een eenvoudige ademhalingsoefening. Femke werkt met haar handen, maar raakt je - op je schouders na - niet aan. Je energie zal gaan stromen daar waar dat op dat moment nodig is. Wil je na de healingsessie zelf meer bewustwording creëren? Dan ontvang je na afloop een persoonlijke meditatie voor meer energie en ontspanning in je dagelijks leven.

Yoga en meditatie (75 min)

Privéles: € 45,-

Vriendenles: € 15,- pp (max. 4 p)

Locatie: Binnenkadijk 255, Amsterdam

Ook geeft Femke workshops voor particulieren en bedrijven. Prijs en locatie in overleg.

 

Healing (60 min)

Healing inclusief persoonlijke meditatie: € 50,-

Locatie: Binnenkadijk 255, Amsterdam

 

Heb je een vraag? Mail of bel voor meer info: femke@kindofmind.nl | 06 502 478 50