Yoga & Awareness  

Healing voor een betere balans
Misschien ken je het gevoel dat je hoofd overloopt? Of dat je niet zo lekker in je vel zit? Een verstoring van je energiebalans kan ontstaan op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. We zijn ons hier alleen niet altijd bewust van. 
Een healing kan helpen je energiebalans te herstellen.

Voorop staat dat jij je veilig en prettig voelt. Femke Manger werkt met haar handen, maar raakt je - op je schouders na - niet aan. Ze maakt gebruik van verschillende methoden: chakrahealing, sjamanistische genezingstechnieken, ademhalingsoefeningen. Je energie zal gaan stromen daar waar dat op dat moment nodig is. Na afloop ontvang je een persoonlijke meditatie voor meer balans en ontspanning in je dagelijks leven.

 

Kundalini Yoga

Yoga betekent verbinding. Verbinding met je lichaam, 'mind' en de wereld om je heen. Kundalini Yoga, ook wel yoga of awareness genoemd, is de yoga van ervaring: jóuw ervaring. Je maakt de levensenergie in jezelf wakker, zodat je bewust, vol en vrij in het leven kunt staan. Hocus-pocus? Wel nee, maar wel focus. Door de diepe werking van de eenvoudige, maar krachtige technieken kun je al na één les meer rust en energie ervaren. Een privéles door Femke Manger bestaat uit een reeks yogahoudingen, een meditatie en een diepe ontspanning. Je hebt geen ervaring nodig.

 

Prijzen

  • Healing inclusief persoonlijke meditatie: € 50,-
  • Privéles Yoga en meditatie: € 40,- 

Locatie: Amsterdam Zuid of Amsterdam Centrum. Wil je meer weten? Neem contact op.