Yoga & Awareness

Yoga voor meer bewustwording

Kundalini Yoga, ook wel yoga of awareness genoemd, is de yoga van ervaring: jóuw ervaring. Je maakt de levensenergie in jezelf wakker, zodat je bewust, vol en vrij in het leven kunt staan. Bij yoga gaat het niet om lenigheid, al kun je wel leniger worden. Yoga betekent verbinding. Verbinding met je lichaam, 'mind' en de wereld om je heen.


Hocus-pocus?
Wel nee, maar wel focus. Door de diepe werking van de eenvoudige, maar krachtige technieken kun je al na één les meer rust en energie ervaren. Een les bestaat uit een reeks yogahoudingen, een meditatie en een diepe ontspanning. Je hebt geen ervaring nodig.

Healing voor een betere energiebalans 

Misschien ken je het gevoel dat je hoofd overloopt, of dat je niet zo lekker in je vel zit?  Een verstoring van je energiebalans kan ontstaan op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. We zijn ons hier alleen niet altijd bewust van. Een healing kan dan helpen je energiebalans te herstellen.

Hoe werkt het?
Samen met 
Femke Manger start je met een eenvoudige ademhalingsoefening. Voorop staat dat jij je veilig en prettig voelt. Femke werkt met haar handen, maar raakt je - op je schouders na - niet aan. Je energie zal gaan stromen daar waar dat op dat moment nodig is. Na afloop ontvang je een persoonlijke meditatie voor meer balans en ontspanning in je dagelijks leven.

Privéles Yoga en meditatie: € 45,-

Healing inclusief persoonlijke meditatie: € 50,-

Locatie: Amsterdam Zuid of Centrum, of gewoon bij jou thuis. 

Wil je meer weten? Neem contact op met Femke via femke@kindofmind.nl | 06 502 478 50