Yoga & healing

'Je bent je eigen goeroe'. Ik geloof in de kracht en creativiteit die een ieder in zich heeft, en help jou graag met het ontwaken van jou innerlijke goeroe. Ik ben internationaal gecertificeerd yogadocent en sjamanistisch healer en werk vanuit Amsterdam.

 

Yoga voor meer verbinding

Yoga betekent in het kort verbinding: verbinding met je lichaam, 'mind' en de wereld om je heen. Kundalini Yoga, ook wel yoga of awareness genoemd, is de yoga van ervaring: jóuw ervaring. Je maakt de levensenergie in jezelf wakker, zodat je bewust, vol en vrij in het leven kunt staan. Hocus-pocus? Wel nee, maar wel focus. Door de diepe werking van de eenvoudige, maar krachtige technieken kun je al na één les meer rust en energie ervaren. Een privéles bij mij bestaat uit een reeks yogahoudingen, een meditatie en een diepe ontspanning. Je hebt geen ervaring nodig.

 

Healing voor een betere balans
Misschien ken je het gevoel dat je hoofd overloopt? Of dat je niet zo lekker in je vel zit? Een verstoring van je energiebalans kan ontstaan op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. We zijn ons hier alleen niet altijd bewust van. Een healing kan helpen je energiebalans te herstellen. Daarbij maak ik gebruik van verschillende methoden: chakrahealing, sjamanistische genezingstechnieken, ademhalingsoefeningen. Voorop staat dat jij je veilig en prettig voelt. Je energie zal gaan stromen daar waar dat op dat moment nodig is. Na afloop ontvang je een persoonlijke meditatie voor meer balans en ontspanning in je dagelijks leven. 

 

Yogales of healingsessie (75 minuten) in Amsterdam Oud-West of bij je thuis: € 50,-  

Wil je meer weten? Neem contact met me op

 

Opleidingen

• Masterjaar Raja Yoga (2019) - Academie Hypnos

• Sjamanistisch Genezer (2016) - Ahamakara

• Prison Yoga Teacher Training  (2014) - PYP US

• Workshop Innerfire (2014) - Iceman Wim Hof

• Kundalini Yoga TT (2012) - Yoga Lifestyle Studio

• Healing Jaartraining (2010) - Ineen

• Universal Healing Tao (2010) - Tao Teaching 

• Meditatiecursus (2008) - ABC van Meditatie

• Energie & Intuïtie (2008) - CICO

 

Prison Yoga Project

Ik ben mede-oprichter van Prison Yoga Project The Netherlands. Daarnaast was ik projectleider van 2014 tot 2019 en al heb ik afscheid genomen van mijn actieve rol, ik draag Prison Yoga Project wereldwijd nog steeds een warm hart toe. Bekijk het interview met WhoCares.

 

Tijdschrift voor Yoga

Wil je meer weten? Voor Tijdschrift voor Yoga schreef ik een aantal persoonlijke verhalen.