Graag inspireer ik mensen om met een frisse blik naar de wereld te kijken

KindOfMind is een initiatief van Femke Manger

Femke werkte jarenlang als copywriter en art director bij verschillende reclamebureaus. Een fietsongeluk zorgde voor een keerpunt in haar leven. Yoga en meditatie kwamen op haar pad en ze besloot haar creatieve werk te combineren met haar liefde voor persoonlijke groei. In 2010 startte zij KindOfMind.

 

Creatie & Communicatie
Femke Manger is copywriter en communicatiespecialist. Door haar creatieve geest en inlevingsvermogen is zij in staat aansprekende teksten te ontwikkelen. Ook geeft zij schrijftrainingen in heldere taal. En met haar achtergrond als art director is zij een waardige sparringpartner op het gebied van concept en design. Femke werkt altijd op maat, zowel zelfstandig als met professionals uit haar netwerk.

 

Yoga & Awareness
Femke is internationaal gecertificeerd yogadocent en sjamanistisch healer. Zij staat bekend om haar enthousiasme, nuchtere werkwijze en visionair vermogen.

 

Femke is mede-oprichter en was van 2014 tot 2019 projectleider van Prison Yoga Project The Netherlands. Prison Yoga biedt trauma-sensitive based yoga in de gevangenis. Dit helpt gedetineerden om op een positieve manier om te gaan met spanningen, stress, impulsen, en emoties zoals woede en verdriet. Femke werkte hiervoor nauw samen met het Nederlands team, Prison Yoga Project US, de UvA, penitentiaire inrichtingen en de Gemeente Amsterdam.

 

Femke volgde diverse opleidingen in energetisch werk

• Opleiding Sjamanistisch Genezer (2016) - Ahamakara

• Prison Yoga Teacher Training  (2014) - Prison Yoga Project

• Workshop Innerfire (2014) - Iceman Wim Hof

• Kundalini Yoga Teacher Training (2012) - Yoga Lifestyle Studio

• Healing Jaartraining (2010) - Ineen

• Universal Healing Tao (2010) Tao Teaching Amsterdam

• Meditatiecursus (2008) - ABC van Meditatie

• Energie & Intuïtie (2008) - CICO

 

Lees meer over Femke in haar verhalen, verschenen in Tijdschrift voor Yoga.